Kuka olen?

Blogia kirjoittaa 39-vuotias nainen tavoitteenaan jonain päivänä riittävä varallisuus heittäytyä pois säännöllisen päivätyön oravanpyörästä. Sijoituskohteina toimivat ensisijaisesti suorat osakesijoitukset ja asunnot.

En ole sijoittamisen ammattilainen, mutta minua on koko ikäni kiinnostanut raha, säästäminen ja liike-elämä. Ensimmäiset osakesijoitukseni tein jo 17-vuotiaana ja siitä saakka kipinä sijoittamiseen on kytenyt ja aika-ajoin palanut voimakkaastikin. Koulutukseni on IT-alalle, mutta sijoittamisinnostuksen ansioista olen opiskellut myös kauppatieteitä. Olen töissä kansainvälisessä firmassa myyntitehtävissä, joissa toimin läheisesti finanssisektorin parissa.

Kipinä säästämiseen syntyi jo lapsuudessa. Vaikka yrittäjäperheessämme ei koskaan varsinaista pulaa koettu, elimme silti lapsuutemme hyvin vaatimattomissa oloissa vailla muotivaatteita, lelujen runsautta tai perheen ulkomaanmatkoja. Muistan säästäneeni milloin maastopyörään, milloin kielimatkaan ulkomaille. Olen tehnyt jos jonkinlaista työtä 14-vuotiaasta saakka ja säästänyt näin rahaa asioihin, joita olen halunnut hankkia. Hieman myöhemmin ymmärsin säästämisen lisäksi myös sijoittaa osan rahoistani ja näin nuorelle ihmiselle aukesi aivan uusi, mielenkiintoinen maailma.

Tällä hetkellä olen äitiyslomalla vakityöstäni ja huomaan lisääntyneen käytettävissä olevan ajan myötä innostuneeni uudelleen sijoittamisesta. Myös elämä ja työ on kasvattanut osaamistani - huomaan tekeväni asioita hyvin eri tavalla kuin aikanaan aloittaessani. Se, onko lopputulos sen parempi selvinnee matkan varrella. Tämä blogi toimii päiväkirjanani, johon kirjaan havaintojani ja matkalla heränneitä ajatuksia kulkiessani kohti vauraampaa huomista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukusuositus

Salkku Q2/2021

Heinäkuu on jo ehtoon puolella ja poikkeuksellisen lämpimät kelit ovat pitäneet huolen siitä että läppärin vetovoima on ollut minimaalinen. ...

Luetuimmat tekstit